Airline
klimaatbeheersing
Balendijk 191 (Kristalpark)
3920 Lommel
0474/30 06 99

 

 


Solarline
Zonne-energiesystemen

Balendijk 191 (Kristalpark)
3920 Lommel
0474/30 06 99

 

 


Huis&Tuin /
Airline en Solarline

Klimaatbeheersing Airline

De nieuwste generatie airconditioners die ook perfect kunnen verwarmen…

De natuur als bron van groene energie! Wij bieden de nieuwste generatie warmtepompen beunt hernieuwbare energie om uw woning te verwarmen, te koelen en zelfs uw sanitair water te verwarmen!

 

Zoekt u een betrouwbare partner voor klimaatbeheersing in uw woon- of werkomgeving? Maak dan zeker eens een afspraak met Airline bvba! Wij zijn actief in heel België en sinds jaren een begrip op het vlak van klimaatbeheersing.

 

U ontvangt van ons altijd eerst een volledige studie waarbij we peilen naar uw wensen en behoeften op het vlak van luchtverversing, filtering, verwarming, koeling, vochtigheidsregeling,... Dat is de basis voor een succesvolle samenwerking en uw tevredenheid!

 

Vraag je GRATIS offerte

Zonne-energiesystemen Solarline

Haal de zon in huis!

Je haalt niet alleen een duurzaam en toekomstgericht alternatief in huis, maar je doet ook financieel een mooie zaak.

 

Solarline biedt je Europese kwaliteitspanelen tegen de beste prijs! De subsidies voor het plaatsen van zonnepanelen zijn misschien wel gedaald. Maar dat wil niet zeggen dat zonnepanelen geen rendabele investering meer zijn. Zeker in combinatie met een warmtepomp, maakt u uw huis energiebesparend en milieuvriendelijk. Luister daarom zeker eens naar de mogelijkheden voor uw woning, kantoor of landbouwgebied.

 

Zoekt u een betrouwbare partner voor de plaatsing van zonnepanelen in uw woon- of werkomgeving? Maak dan zeker eens een afspraak met Solarline bvba! Wij zijn actief in heel België en sinds jaren een begrip op het vlak van zonnepanelen en zonne-energie.

 

Vraag je GRATIS offerte