Ecosol+
Ambachtslaan 1065
3990 Peer
011/ 79 14 87

 

 


Huis&Tuin / Ecosol+
Ecologisch (ver)bouwen

Guido Loos startte in 1993 de gelijknamige firma voor verwarming en sanitair. Kwaliteit, service en bijscholing waren de sleutelwoorden in zijn bedrijf. Toen in 2008 Ben Steegen medevennoot werd, was dat niet anders. Guido Loos bvba werd omgedoopt naar ECOSOL+.

 

ECOSOL+ staat voor ecologische/economische solutions/oplossingen met een knipoog naar de zon, de bron voor 'gratis' energie in een tijd waar milieuproblematiek hoog op de agenda staat.

 

Ze zijn gespecialiseerd in warmtepomptechniek gekoppeld aan een buffervat al dan niet gecombineerd met thermische zonnepanelen als ondersteuning van de verwarming of voor de productie van warm water. Ze maken de installaties op maat van de klant: warmtepompsystemen lucht/water, water/water, grond/water maar ook de traditionele airco koelen/verwarmen, gasinstallaties en mazoutinstallaties.

 

ECOSOL+ heeft reeds de nodige RESCERT-certificatie op zak om warmtepompen en zonne-energie te plaatsen. Klanten die hun installatie laten maken, mogen dus rekenen op de premie die de overheid voorziet voor de installatie. 

Ecologisch (ver)bouwen?

Onze volgende infoavond gaat door op 23 mei 2018 om 19u15.
Inschrijven via www.ecosolplus.be

 

Kom vrijblijvend info vergaren over de hedendaagse technieken die nodig zijn om op een ecologische manier uw woning te voorzien van een hedendaagse HVAC installatie.

 

Ons aanbod :

AIRCO, VERWARMING, WARMTEPOMPEN,

ZONNEPANELEN, SANITAIR, ...

 

Ons bedrijf is in bezit van meerdere certificering om in aanmerking te komen voor eventuele premies of subsidies!

 

Alle technieken onder 1 dak!