Deze week in de kijker...

ERA ImmoGo
Bree

Stationswal 5
3960 Bree
089/46 48 63

 

 

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE THUIS?

Een nieuwe woning is heel wat meer dan vier nieuwe muren en een dak. Het betekent nieuwe buren, nieuwe winkels, een nieuwe omgeving, kortom een heel nieuw leven. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar deze nieuwe thuis.

 

DENKT U EROVER UW HUIS TE VERKOPEN?

Je huis is een deel van je leven en dat verkopen is niet gemakkelijk. Daarbij helpen wij jou graag. We beschikken over een pak troeven om de verkoop van je woning vlot en zorgeloos te laten verlopen.

 

ONZE TROEVEN

DE VERKOOPOPDRACHT MET SERVICE VERPLICHTING

Je kiest voor ERA ImmoGO? Dan weet je waarvoor je kiest. De service die jouw makelaar verleent, staat zelfs zwart op wit in de opdracht. Zo weet je waaraan je begint.

 

DE ERA COMFORT GARANTIE

ERA staat voor zekerheid. Daarom ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie, samen met Europ Assistance. De aankoop of verkoop van een huis of appartement is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je wil dan ook graag een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties. De ERA Comfort Garantie garandeert het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn.

 

DE NATIONALE ERA OPEN HUIZEN DAG

Je mag er zeker van zijn dat jouw woning voldoende in de kijker komt te staan. ERA ImmoGO beschikt over een hoop tools die daarvoor zorgen: mailings naar omwonenden, de website, lokale en nationale advertenties, … én de ERA Open Huizen Dag.

 

Onze volgende ERA Open Huizen Dag vindt plaats op zaterdag 20 oktober 2018.

 

VERKOPEN MET GARANTIE OF DEELNEMEN AAN DE OPEN HUIZEN DAG?

Kom eens langs of maak een afspraak op 089 46 48 63. Jan Veestraeten en zijn team helpen jou graag verder.